img-20170715-wa0007-1

In 1999 behaalde ik mijn certificaat tot Coach bij een opleidingsinstituut erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Naast een coachopleiding volgde ik, jaren later, een psychotherapeutische opleiding. Na een aantal jaren vanuit een psychotherapeutische praktijk te hebben gewerkt, ontstond in 2010 een drang naar verdieping, naar innerlijke bevrijding. Gaande de jaren die volgden, voltrok zich een diepgaande transformatie, een diep loslatingsproces, van waaruit ik nu, anno 2017, anderen kan bij staan.

De innerlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren, die overigens heel aards was/is (alles wat het leven zelf aandraagt aan uitdagingen), heeft geleid tot een verschuiving van hoofd (denken) naar hart (innerlijke wijsheid). En wat ik steeds meer ervaar is: innerlijke vrijheid.

Het pad wat ik de afgelopen jaren heb bewandeld, ging zeker niet over rozen. Zo trof ons gezin onder meer een overlijden van één van onze kinderen.
Uiteraard bracht deze gebeurtenis veel verdriet, maar het toonde mij ook ‘de stand van zaken’ van de jaren van opschoning, die achter mij lagen door het volgen van een spiritueel pad: ik ervoer volledige acceptatie van de dood van onze dochter, een natuurlijke kracht ontvouwde zich van waaruit ik de andere gezinsleden kon opvangen en ondersteunen.

Dit proces van ontvouwing van Overgave verdiept zich meer en meer.
Ik zie/ervaar de perfectie van het bestaan: alles dient ons…, ook het lijden, werkelijk alles wat op ons pad komt…, dient ons… om bewust te worden, om tot Liefde en Wijsheid te komen, om thuis te komen in ons Zelf. De sleutel tot geluk ligt echt in onszelf. Dat is wat ik heb ontdekt.

Ik ben de leraren, die op mijn pad zijn gekomen, enorm dankbaar: het leven zelf, Osho en bovenal Naropa van de Sacha-lineage.

Mijn missie: anderen bijstaan in een soortgelijk proces, want als iets de mensheid dient, dan is het thuis komen bij ons Zelf, zodat we vanuit Liefde en Wijsheid het leven Leven.

Leef vanuit Bewustzijn & Liefde, in Overgave met ‘dat wat is’.

Blogs:
Mocht bewustzijnsontwikkeling je aanspreken, weet dat je altijd welkom bent voor een consult. En verder schrijf ik met enige regelmaat blogs over dit onderwerp.
Wil je de blogs ontvangen?
Meld je aan op mijn Facebookpagina of maak een connectie met mij via LinkedIn.

Facebookpagina: Caroline Ootes, Ontwaken, Bewustzijnscoaching.
LinkedIn: Caroline Ootes
www.thehealingcircle.one

Geef een reactie