“Just like the lotus, we too have the ability to rise from the mud,
bloom out of the darkness and radiate into the world”.

Mogelijke thema’s voor de coaching:

  • Onderzoeken wat er rond een kwestie in jou leeft.
  • Duidelijk krijgen wat klopt voor jou.
  • Je innerlijke stem ontdekken voor de kwestie die je inbrengt.
  • Overtuigingen en drijfveren doorzien die onbewust je handelen en omgang met de ander beïnvloeden.
  • Omgaan met een verandering in je leven (innerlijk en/of uiterlijk).
  • Omgaan met verlies & afscheid, gevoelens van angst en onmacht.
  • Loslaten van oude verantwoordelijkheden, rollen en petten.
  • Energiehuishouding (burn-out): verlies van energie en kracht door aanpassing aan verwachtingen van anderen, die in onszelf leven (zo behoor ik me te gedragen).
  • De lat te hoog leggen, teveel van onszelf eisen, waardoor stress en burn-out ontstaan.
  • Mee bewegen met de stroom van het Leven, overgave aan dat wat is, het stuur uit handen geven, leven vanuit vertrouwen en openheid: wat kom je daarin tegen?

Hoe werkt de coaching?

De coaching kent een open vorm. Je komt met een kwestie die jou bezighoudt, groot of klein, maakt niet uit. Die kwestie onderzoeken we door in alle rust erbij stil te staan. Er is ruimte voor wat er in jou leeft, er is begrip, er is reflectie, ik geef aan jou terug wat ik waarneem. Aan het einde van het consult kijk je vanuit een ander perspectief naar datgene wat je inbracht, er is inzicht, je begrijpt de te nemen stappen en van daaruit ervaar je veelal een gevoel van bevrijding. Je kunt weer op eigen kracht verder of je maakt een vervolg afspraak. Het kan zijn dat één gesprek voor dat moment voldoet of dat enkele gesprekken wenselijk zijn. Daarnaast bestaat er voor mensen de mogelijkheid om met enige regelmaat langs te komen in het kader van bewustzijnsgroei. Mensen die voor deze vorm kiezen, voelen, net als ik, een roep van binnenuit naar innerlijke bevrijding, naar leven vanuit wijsheid en liefde in plaats vanuit angst en tekort. Ontdek wat voor jou past.

Hoe lang duurt een sessie?

1, 15  uur (soms 1,5 uur)

Wat kost een sessie?

In afstemming bepalen we wat je wil/kan betalen.

Waar vindt de coaching plaats?

Voorhout (regio Leiden/Haarlem/Den Haag/Amsterdam). Indien voor jou de afstand te groot is, behoort een telefonisch consult (skype/what’s app) tot de mogelijkheden. Wil je een afspraak, dan graag via de mail carolineootes.nu@gmail.com en anders telefonisch: 06 51066781.

www.bewustzijnscoaching.com
www.thehealingcircle.one