• Caroline heeft me op een warme, respectvolle manier een spiegel voorgehouden, waardoor ik nu duidelijk zie welke patronen ik gebruik en vanuit welke motivatie ik dat doe. Wat fijn om helderheid te krijgen in de chaos aan emoties!
  (Esther, 45 jaar)
 • Een prachtige vorm van coaching, het heeft mijn ogen geopend!
  (Jaap, 38 jaar)
 • Caroline heeft me geholpen door haar vermogen echt te luisteren en in te voelen.
  Ze heeft een kalme en heldere aanwezigheid, die me oprecht bewust maakt van mijn eigen gedrag en uitstraling. Het belangrijkste wat ze me heeft gegeven zijn de tools om zelf aan de slag te gaan met de triggers en kindpijnen door zelfonderzoek toe te passen. Bedankt voor onze open gesprekken, die me altijd troost bieden en inspireren. (Johan, 35 jaar)
 • Ergens in mij zit de wijsheid. Door het hardop van jou te horen en de wijsheid zoals jij die omschrijft in je blog nog eens (na ons consult) tot me door te laten dringen, valt er een zekere rust in mij, noem het vertrouwen: alles  bevindt zich op de juiste plaats en tijd. De rust waar ik zo naar op zoek ben, die is er gewoon al. Ik was het gewoon vergeten. Ik verlies mezelf nu niet meer hopeloos in pijnlijke emoties, wat heel bevrijdend is. Fijn om jou te leren kennen, fijn om door jouw wijze woorden weer tot mijzelf en bij mijzelf te komen. Dank je.
  PS de titel van de blog is: Overtuigingen transformeren, de directe weg.
  Klaas, 48 jaar
 • Het is een verademing dat het eeuwige zorgen en moeten uit mijn systeem is.
  Ik herken nu de innerlijke stem (in plaats van de stem van ouders/maatschappij), ik handel er nog niet altijd naar, maar ervaar het als een geschenk dat ik zie van waaruit ik beweeg, dat er Bewustzijn is, want zonder bewustzijn wordt je gewoon geleefd door je patronen en overtuigingen. Ik ben blij dat ik heb geleerd om me uit te spreken en kwetsbaar te tonen naar anderen toe en ik ervaar het als een zegen dat zoveel aangeleerde patronen en overtuigingen verdampen. Ik wil je bedanken voor je begeleiding. Als ik niet bij jou was gekomen, zat ik nu in de ziektewet met een burn-out…, ik heb zoveel geleerd, gevoeld en ontdekt door onze uitwisselingen én de ‘huiswerkopdrachten’ die ik mee kreeg. Nogmaals: dank je wel!
  (Christien, 35 jaar)
 • Helder inzicht verkregen door het onderzoeken van een bepaalde kwestie met Caroline waardoor ik los kwam van dat waar ik eerst heilig in geloofde of van overtuigd was. Bedankt!
  (Peter, 50 jaar)
 • Caroline helpt je op je levenspad door levensthema’s te doorvoelen en te doorgronden. Heel verhelderend en bevrijdend!
  (Merel, 25 jaar)