img-20170715-wa0007-1

In 1999 behaalde ik mijn certificaat tot Coach bij een opleidingsinstituut erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Naast een coachopleiding volgde ik, jaren later, een psychotherapeutische opleiding. Na een aantal jaren vanuit een psychotherapeutische praktijk te hebben gewerkt, ontstond in 2010 een drang naar verdieping, naar innerlijke bevrijding, naar ontwaken. Ik verbond mij in 2011 met een eigentijdse Boeddha, genaamd Naropa, die voor mij gaande de jaren van grote betekenis is geweest om tot zelfrealisatie te komen. Er voltrok zich een diepgaande transformatie, een diep loslatingsproces, van waaruit ik nu anderen kan bijstaan.

De innerlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren, die overigens heel aards was/is (alles wat het leven zelf aandraagt aan uitdagingen), heeft geleid tot een verschuiving van hoofd (denken) naar hart (liefde & wijsheid). En wat zich meer en meer verdiept, is: innerlijke vrijheid, een diep gevoel van thuis zijn in het bestaan en dankbaarheid.

Het pad wat ik de afgelopen jaren heb bewandeld, ging zeker niet over rozen. Zo trof ons gezin in 2016 onder meer een overlijden van één van onze kinderen. Uiteraard bracht deze gebeurtenis veel verdriet, maar het toonde mij ook 'de stand van zaken' van de jaren van opschoning, die achter mij lagen: ik ervoer volledige acceptatie van de dood van onze dochter; een natuurlijke kracht ontvouwde zich van waaruit ik de andere gezinsleden kon opvangen en ondersteunen.

Overgave verdiept zich meer en meer..., onvoorwaardelijke liefde is geboren.

Ik zie/ervaar de perfectie van het bestaan: alles dient ons..., ook (of juist) het lijden..., alles in het bestaan is erop gericht ons thuis te brengen..., werkelijk alles wat op ons pad komt..., dient ons... om tot Liefde en Wijsheid te komen. De sleutel tot geluk ligt echt in onszelf. Dat is wat ik heb ontdekt.

Ik ben de leraren, die op mijn pad zijn gekomen, het leven zelf, met alle uitdagingen, enorm dankbaar.
In het bijzonder dank ik Naropa, een ontwaakte, die mij de weg wees.

Mijn missie: anderen bijstaan in een soortgelijk proces (zie de homepage en de pagina bewustzijnscoaching waar ik het nodige toe licht), want als iets de mensheid dient, dan is het thuis komen bij ons Zelf, zodat we vanuit Liefde en Wijsheid het leven Leven.

Mocht ontwaken ook jouw pad zijn in het leven, weet dat je altijd welkom bent voor een consult.

Blogs:
Weet dat ik de nodige blogs heb geschreven, die mogelijk bijdragen tot enig begrip omtrent de werking van de mind en het realiseren van het Zelf, wat ook wel ontwaken wordt genoemd. Ook al zul je mij niet vaak aantreffen op mijn facebookpagina of LinkedIn profiel, soms plaats ik nog een blog. Mocht je die willen ontvangen, dan kan je je aanmelden op mijn facebookpagina of LinkedIn.

Facebookpagina: Caroline Ootes, Ontwaken, Bewustzijnscoaching.
LinkedIn: Caroline Ootes
www.bewustzijnscoaching.com