img-20170715-wa0007-1

In 1999 behaalde ik mijn certificaat tot Coach bij een opleidingsinstituut erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Naast een coachopleiding volgde ik, jaren later, een psychotherapeutische opleiding. Na een aantal jaren vanuit een psychotherapeutische praktijk te hebben gewerkt, ontstond in 2010 een drang naar verdieping, naar innerlijke bevrijding. Vanaf 2011 voltrok zich een diepgaande transformatie, een diep loslatingsproces, van waaruit ik nu, anno 2017, anderen kan bij staan.

De innerlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren, die overigens heel aards was/is (alles wat het leven zelf aandraagt aan uitdagingen), heeft geleid tot een verschuiving van hoofd naar hart. En wat ik steeds meer ervaar is: innerlijke vrijheid.

Innerlijke bevrijding betekent voor mij:
Leven vanuit Bewustzijn & Liefde, in Overgave met ‘dat wat is’.

Wat een geschenk als je de ander kan ontmoeten van hart tot hart, zonder oordelen en overtuigingen, zonder een filter van interpretaties, die ruis veroorzaakt in de communicatie.

Het pad wat ik de afgelopen jaren heb bewandeld, ging zeker niet altijd over rozen. Maar langzaamaan ontkiemde het zaad en ontluikt de bloem. Een unieke bloem, zoals in ieder zaad, in ieder mens, een unieke bloem schuilt.

Het proces van ontvouwing is gaande en ik ben dankbaar dat er de afgelopen jaren zoveel is opgeschoond, dankbaar voor de perfectie van het bestaan: alles dient ons…, werkelijk alles wat op ons pad komt, dient ons… om wakker te worden, om ons Zelf te herinneren. Ik ben de leraren: het leven zelf, Osho en bovenal Naropa van de Sacha-lineage enorm dankbaar.

Mijn missie: anderen bijstaan in een soortgelijk proces, want als iets de mensheid dient, dan is het thuis komen bij ons Zelf, zodat we vanuit Liefde en Helderheid het leven Leven.

Blogs:
Mocht bewustzijnsontwikkeling je aanspreken, weet dat ik met enige regelmaat blogs schrijf over dit onderwerp. Wil je de blogs ontvangen?
Meld je aan op mijn facebookpagina of maak een connectie met mij via LinkedIn.

Facebookpagina: Caroline Ootes, Ontwaken, Bewustzijnscoaching.
LinkedIn: Caroline Ootes
www.awarenesscoaching.online

 

Geef een reactie